Червен килим – премиерата на Дамасцена: Филмът

На 30-ти октомври в София се състоя официалната премиера на филма Дамасцена. Дългоочаквана филмова лента от цялата кино и театрална гилдия в България, а и от нас, екипа на Rosey's mark! Обявен като най-мащабната кино продукция през последните години, този филм разказва историята на първата частна розоварна след промените '89-та година, или, както казват от филмовия екип, историята на българската мечта.

И понеже историята на Rosey's mark също е история-мечта, история за разкриването на възможностите на розата в храната, този филм просто не можеше да ни остави безучастни. Затова показахме своята подкрепа по начина, по който умеем най-добре - чрез вкуса на българската роза. Като партньор и спонсор на премиерата в София се погрижихме коктейлната част преди прожекцията да допринесе максимално за "розовото" настроение чрез специално разработено за случая кетъринг меню, което не остана незабелязано от звездните гости.

А след премиерната прожекция знаем и от големия екран, че българската мечта с аромат на рози е в сърцата на наистина смелите българи и е безкрайно силна. Препоръчваме ти да гледаш лентата и ти, от 3-ти ноември 2017 по кината из цялата страна!

Екип на филма Дамасцена
Режисьор: Тодор Анастасов
Сценарист и продуцент: Мария Лалева
В главните роли: Веселин Плачков, Димитър Бененкин, Неда Спасова, Симона Халачева, Любен Чаталов

No Comments Yet.

Leave a comment