Grand Chocolate Festival 2016

Наситен с емоции и посетители шоколадов уикенд – така премина Grand Chocolate Festival 2016, събитието посветено на шоколада, което се проведе на 26 и 27-ми март в Sofia Hotel Balkan.

За участието на Rosey’s mark:

grand-chocolate-festival-2016-roseysmark

Пространство: романтика, ковано желязо и рози ясно отличаваха Rosey’s mark като част от RS зоната – зона в рамките на фестивала, организирана като изложение в изложението лично от шеф-шоколатиер Ради Стамболов. Всъщност любимата зона на посетителите, изпълнена със зрелищни демонстрации на живо, томболи, много дегустации и презентации на иновативни продукти като шоколадовото суши, космическа храна, шоколадови рокли и шоколадови творения с всевъзможни вкусове.

grand-chocolate-festival-2016-stand

Посещаемост: хиляди хора дойдоха на тази среща с най-значимото в сферата на шоколадовите изкушения, в това число серията шоколад с рози на Rosey’s mark – първият шоколад с био българско розово масло на пазара, разработена от Rosey’s mark в партньорство със самия Ради Стамболов.

grand-chocolate-festival-2016-moments

Дегустации: стотици от човешкия поток се отклониха от въртележката на тълпата, за да разберат за шоколада с рози и да го опитат, често за първи път. Рекции като “уау”, “много интересно”, “уникално”, “изтънчено”, или просто “харесва ми!” ни радваха през цялото време.

grand-chocolate-festival-2016-tastings

grand-chocolate-festival-2016-tastings2

Забавление: снимките  на люлката с рози в зоната на Rosey’s mark  бяха истински хит, а ние обещахме да подарим да един от всички снимащи се пълната колекция шоколад с рози на Rosey’s mark – условията и резултатите във Фейсбук.

grand-chocolate-festival-2016-moments2

Време ни е за заслужена почивка след този бурен шоколадов празник с привкус на рози.

grand-chocolate-festival-2016-rositsa-ina

No Comments Yet.

Leave a comment