Rosey’s mark за всички, KATANA за Rosey’s mark

Както знаеш, ние от Rosey's mark сме избрали да създаваме реалност, в която всичко е цветя и рози. Това е вярно преносно и буквално, защото Rosey's mark e първата и единствена марка, специализирана в храни на базата на българската маслодайна роза.

Историята
Нашата история започна през 2012-та година, когато вниманието ни беше привлечено от ядливите качества на маслодайната роза. Тогава разбрахме, че сме идентифицирали нова бизнес ниша. В същия този момент, с бурен младежки ентусиазъм се захванахме с разработването на концепцията за "Флорална гастрономия от България".

Днес
Днес, 5 години по-късно, имаме ясна посока и увереност, че розите имат специално място в кулинарията и в съвременното хранене, благодарение на отличителните си вкусови качества и на полезните свойства, които носят на организма при консумация. Вече имаме изградено портфолио от 3 продуктови категории: шоколад, сладка и чайове. При разработването на всеки нов продукт комбинираме българските традиции и познание, следвайки световните тенденции в храненето. За всеки продукт избираме най-качествените и чисти съставки, за да ти осигурим първокласно кулинарно изживяване с вкус и аромат на роза.

Какво ни предстои
След като преминахме "start-up" фазата, искаме да разцъфнем и на световната сцена. За да ускорим процеса обаче имаме нужда от допълнителен ресурс. Ето защо станахме част от платформата KATANA. Ето защо се нуждаем и от твоята подкрепа!

Какво е KATANA и защо твоята подкрепа е важна за нас?
KATANA е европейски бизнес акселератор, който е фокусиран върху агро-хранителния сектор и е финансиран от Европейската комисия. Имахме честта да бъдем избрани сред 100-те бизнес идеи, които преминаха първия кръг на състезанието и сега ни остава една финална стъпка. Чрез краудфъндинг кампанията ни в KATANA се борим за класиране в 10-те кампании с най-висок финансов резултат. За всяка от тези топ 10 кампании от KATANA са приготвили безвъзмездно финансиране в размер на 100 хил. евро. Затова, ако намираш нашия "цветен" проект за интересен и полезен, покажи подкрепата си сега, като допринесеш с дарение в кампанията ни. А за да ти се отблагодарим, срещу всяко дарение сме подготвили награда. Повече подробности за това как изглежда и как функционира краудфъндинг кампанията ни можеш да научиш тук.

Какво ще правим с наградата?
Помогни ни да спечелим финансирането в размер 100 хил. евро и ние се посвещаваме на задачата да инвестираме умно и ефикасно, за да развием Rosey's mark в няколко направления:

    • разработване на нови продукти
    • развитие на дистрибуторската мрежа, за да достигнем до повече хора по света, да достигнем до теб!
    • научно-изследователска дейност за по-задълбочено дефиниране на ролята и полезните свойства на розата в храната
    • маркетинг

Нека ти разкрием удивителния свят на ядливите рози!
Rosey's mark за всички, KATANA за Rosey's mark
#BloomRoseysMark

Към кампанията >>

No Comments Yet.

Leave a comment