Кристиана в булчинска рокля

Тази история е по-специална. И е по много празничен повод. Представяме ви булката, която избра Rosey’s mark да стане малка част от най-важния ден в живота й. А нашият екип триумфално навлезе в дълбоките води на подготовката на сватбени подаръци! Специалното ни предложение за случая са персонализирани с имената на младоженците и с датата на събитието мини-шоколадчета, умалена версия на култовия тъмен шоколад с рози на Rosey’s mark, която да подслади още повече момента за гостите на сватбата. Благодарим на Кристиана и Александър за доверието и за честта да бъдем част от сватбеното им тържество. Горчиво!

Име: Кристиана Елвис Бенчева

Град: София

Години: 30

Занимание: Бранд мениджър – Ecco shoes

Хоби: нумерология, астрология, психология и фотография

Любим Rosey’s mark продукт: тъмен шоколад с рози

mini-chocolates-for-wedding

Думи за Rosey’s mark: Rosey’s mark създава приказни гурме продукти за ценители! Отличителен дизайн, вдъхновяващи приложения и нестандартни предложения. Черният шоколад с листа от рози беше част от сватбеното ми тържество, който не само допълни цялостната визия, но и впечатли всички гости.

Сладкото на Rosey’s mark не е обикновенно сладко – то е магическата съставка на съвършенния чизкейк и ароматното патешко магре.

Необходим Ви е подарък за ценител – то ще го откриете сред продуктите на Rosey’s mark. Кой не би оценил високо шоколад от рози и бурканче пълно с вълшебство.

Rosey’s mark са посланици на българската маслодайна роза! Адмирации за усилията и любовта, с която създавате продуктите си – те са вплетени във всеки един детайл! Очаквам с нетърпение нови продукти, на които да се наслаждавам и с които да се гордея, че идвам от страната на розите!

kristiana-wedding-day

No Comments Yet.

Leave a comment