Руми Котева: защо розата е кралица и в ароматерапията

Срещнахме Руми през октомври, по време на представянето на Rosey's mark във формата betabreakfast. Ние разказвахме за ролята на българската маслодайна роза в кулинарията, а тя отговаряше... с примери за розата в ароматерапията. Оказа се също, че познава и използва чаят от рози на Rosey' mark, и то по неочакван за нас начин. Затова, обединени от любовта и безграничното любопитство към всички свойства на розата, днес с помощта на Руми ви предлагаме едно по-различно превъплъщение на любимото ни цвете, а именно, ролята му в ароматерапията. Ние питаме кратко, а тя отговаря подробно и вдъхновено. Затова не променяме нито една нейна дума. Приятно четене:

Име: Руми Котева – финансист, ароматерапевт, Емоционален Прожектор по Хюман дизайн, майка на 2 момчета, мечтателка, пътешественичка, Фея с душа на дете!

Възраст: Онази, на която съм оставила мнението на околните и се старая да изпълвам всяка минута с чудеса, отколкото да водя живот, в който не се случва нищо особено. Останалото са само цифри!

Град: София – моят град, моят пристан, моята котва.

Занимание: Страстта ми е ароматерапията! Изключително окриляващо е да намериш онова занимание, което те прави щастлив и прави дните ти магични! Аз съм щастливка, защото съм го открила! В средата на тази година с моята близка приятелка Ива решихме да превърнем приятелството и в партньорство, и така се роди Ароматни мечтания. Това е сбъдна мечта, забъркана със щипка смелост и поръсена с много любов!

За розата в аромотерапията: Розата е кралица! Ароматът й кара най-нежните и женствени струни на душата ми да танцуват! А знаете ли, че етеричните масла, както всичко живо, имат своя вибрационна честота? Тя варира между 52 MHz (босилек) и 181 MHz (безсмъртниче), а вибрационната честота на розовото масло е 320 MHz! Точно затова маслото от роза се използва като антидепресант в ароматерапията – вдишвайки ароматът му честотата на човешкото тяло също се повишава и то оздравява! Розовото масло е афродизиак с изкусителен, приласкаващ аромат, то ни помага да излекуваме душата си, да отворим сърцето си за любовта във всичките й измерения, да действаме от позицията на безусловна любов.

Любим Rosey’s mark продукт: Как се запознах с продуктите на Rosey’s mark? Работех върху създаването на почистваща пудра за суха кожа, продукт, който едновременно да е ефективен в почистването, нежен към и без това нестабилната суха кожа и да доставя удоволствие. Така ми хрумна да добавя смлян розов цвят. Единственият, с който разполагах в онзи момент, беше този от чая на Rosey’s mark! Получи се уникална почистваща пудра за лице с много фина и нежна текстура, и прекрасен аромат на рози, която прави кожата сияйна и мека! Тази почистваща пудра стана любим продукт на клиентките ни със суха кожа, за които почистването винаги е било предизвикателство.

Думи за Rosey’s mark: Момичета, пламъка в очите ви, нестихващия ентусиазъм и любовта, с която създавате, са толкова вдъхновяващи! За мен е истинска радост, че съм се докоснала до тази магия! Пожелавам ви попътен вятър, много изкусително вкусни продукти и лично удовлетворение от постигнатото!

Е, Руми, и в твоите очи има пламък. Пожелаваме ти да го поддържаш и разгаряш и на добър час с 'Ароматни мечтания'! А при първи признаци на депресивно състояние, вече всички си знаем, лекуваме с аромат на рози!

 

Aromatni mechtania - rose powder

Rumi-Aromatni mechrania-back

No Comments Yet.

Leave a comment