Чай Роза, с участието на Симона Халачева

Любов и Радост – това е настроението, което носи най-романтичното цвете на света. Това е и състоянието, в което се превъплъщава Симона, докато работим върху кадрите за представянето на чая от рози. Докато тя отпива за първи път от топлата и ароматна флорална течност, ние й разказваме за чая от роза:

Чаят от рози, набран в ранни зори в Долината на Розите, с нежния си аромат изпълва със спокойствие, радост и любов. Притежава естествено успокоително, противовъзпалително и антимикробно действие; съдържа витамини A.B3,C,D,E. Любопитен факт е, че от векове това ядливо романтично цвете попада в списъка на афродизиаците. Освен това има доказано благотворно действие върху чувствителна кожа. Чаят спомага храносмилането и в по-големи количества има деликатно слабително действие.

В нова опаковка – симпатичният хартиен плик с многократно затваряне – приготвянето на чай от рози в домашни условия става бързо и лесно, докато сушеният розов цвят остава добре защитен във времето. Лесно разпознаваем е по илюстрацията с роза отпред. Може да се намери в избрани магазини или онлайн.

Време е за снимките:

to-a-rose-with-love

“Послепис: на розата, с любов”

my-heart-is-set-on-you-rose-tea

“Сърцето ми е твое, чай от рози!”

roses-in-the-hair

“Рози в косите”

По проекта работиха:
Модел: Симона Халачева
Фотограф: Мери Калъчева
Дизайн на опаковката: Анна Николова
Планиране и текст: Росица Паунова

No Comments Yet.

Leave a comment